Comenzile online au prioritate ! Va rugam sunati la telefon 0745 237 453, 0232 454 099 sau trimiteti email la adresa carfitshop@yahoo.com !

Conditii

Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.carfit.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de mai jos:
Informatiile furnizate catre CARFIT SHOP SRL sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. CARFIT SHOP SRL nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajeaza spam-ul si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata si poate solicita stergerea contului si a tuturor datelor.
In unele cazuri, pentru lansarea unei comenzi ferme, este necesara achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului, iar comanda va fi confirmata doar in momentul cand valoarea avansului se regaseste in contul nostru.
Produsele comercializate prin intermediul www.carfit.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie (pe spatele facturii). De asemenea, pana in momentul emiterii facturii, ce tine loc de contract intre www.carfit.ro si client, atat pretul cat si specificatiile tehnice nu reprezinta nici un fel de obligatie contractuala si pot suferi modificari fara nici o notificare prealabila a clientului. Preturile afisate pe site sunt orientative, in limita stocului real furnizor, si devin finale cand se comunica clientului, dupa verificarea potrivirii pe autoturism conform seriei de sasiu furnizata de client.
Produsele comercializate de CARFIT SHOP SRL, sunt interschimbabile cu piesele originale conform cataloagelor si listelor editate de producatori. Garantia se aplica in conformitate cu Legea 449/2003 privind vanzarea produselor si garantia asociata acestora si O.G. nr. 21/1992 privind protectia consumatorului. Termenul de garantie acordat de CARFIT SHOP SRL se acorda pentru durata medie de utilizare a pieselor de folosinta indelungata, conform specificatiilor tehnice ale producatorului si respectand indicatiile acestuia, dar nu mai mult de 18 luni de la data inscrisa pe factura de vanzare, exceptie facand uleiurile, lichidul de frana si aditivii, acestea fiind consumabile.
Piesele de folosinta indelungata sunt: ambreiaje, arcuri, amortizoare, articulatii planetare, elemente de caroserie, elemente de directie, elemente de frana, semnalizatoare, stopuri, cabluri, pompe, radiatoare, tobe si tevi de esapament, rulmenti, fise de bujii, piese de electromotor si alternator, piese de motor in miscare.
Produsele care prezinta in perioada de garantie defecte de material sau de fabricatie, vor fi inlocuite cu altele noi sau se plateste contravaloarea reperului de pe factura de achizitie, conform legii.
Termenul de garantie decurge de la data inscrisa pe factura de vanzare, nu de la data montajului.
Vanzatorul este exonerat de raspundere privind garantia sau aceasta poate fi anulata in urmatoarele cazuri:
 • Piesa nu a fost cumparata de la CARFIT SHOP SRL;
 • Piesa nu a fost montata intr-un atelier de specialitate autorizat de RAR sau de producatorul autovehiculului;
 • Piesa s-a defectat datorita unui montaj incorect sau datorita montarii impreuna cu piese conexe uzate, defecte sau modificate;
 • Piesa a fost gresit aleasa sau a fost utilizata pentru alt scop decat cel indicat in catalogul producatorului;
 • Piesa nu a fost identificata corect datorita prezentarii de catre cumparator a unor date eronate sau nu a fost comparata la montaj cu piesa de inlocuit;
 • Piesa s-a uzat sau deteriorat datorita suprasolicitarii, intretinerii incorecte sau insuficiente a autovehiculului, neefectuarea reviziilor periodice conform recomandarilor producatorului autoturismului, atelierul de specialitate care a efectuat montajul nu a stabilit verificarile si reglajele ulterioare conform tehnologiei de montaj sau impuse de producator;
 • Autoturismul a fost folosit in alte scopuri decat cel prevazut de constructor sau a fost exploatat in conditii necorespunzatoare (raliuri, competii sportive, taximetrie, scoli de soferi, etc);
 • Autoturismul a fost accidentat sau a suferit avarii produse de factori externi, atmosferici sau de alta natura (socuri termice, electrice, mecanice);
 • Piesele prezinta urme de lovituri, zgarieturi, indoituri, rupturi, deformari;
 • Piesele prezinta o uzura normala.
Piesele care fac obiectul unei reclamatii in garantie vor fi insotite de urmatoarele documente:
 • Copie dupa factura de achizitie de la CARFIT SHOP SRL, bonul sau chitanta cu care a fost cumparata piesa;
 • Dovada montarii intr-un service autorizat RAR (deviz de montaj) si documentele fiscale aferente, in care sa fie mentionata data montarii si numarul de kilometri la montare/demontare;
 • Nota de constatare emisa de catre un serviciu autorizat prin care se constata si se descrie detaliat defectiunea;
 • Copia dupa certificatul de inmatriculare al autovehiculului;
 • Nota de constatare tip furnizata de CARFIT SHOP SRL completata de catre service-ul care a efectuat montajul cu toate campurile specificate;
 • Masuratori prin care se atesta parametrii in care lucreaza piesa;
 • Lipsa unui singur document atrage dupa sine respingerea cazului de garantie.
Reclamatia depusa de cumparator va fi analizata si va primi un raspuns in termen de 10 zile de la data receptiei produselor reclamate la sediul vanzatorului, insotite de toate documentele enumerate mai sus. In cazul in care nu se poate constata deficienta in cadrul societatii importatoare si este necesara efectuarea unei expertize de catre firma producatoare ne rezervam dreptul de a remedia reclamatia la data primirii rezultatului din partea producatorului.
In cazul in care reclamatia a fost justificata vanzatorul se obliga la inlocuirea produsului sau a restituirii contravalorii reperului de pe factura de vanzare in termen de 10 zile calculate de la data trimiterii raspunsului de catre vanzator.
In cazuri speciale cand partile nu ajung la un consens cu privire la reclamatia de garantie, partile vor trimite piesele pentru analiza la un specialist in domeniu. Rezultatele analizei vor fi considerate obligatorii atat pentru vanzator cat si pentru cumparator. Cheltuielile ocazionale de efectuare a analizei vor fi suportate de partea in culpa.
Nu se acorda termenul de 18 luni la urmatoarele categorii de piese: filtre (de ulei, aer, combustibil, habitaclu), becuri, stergatoare de parbriz, burdufe, bujii de aprindere si incandescenta, garnituri metaloplastice si simeringuri, curele de transmisie si distributie, elemente de aprindere.