Comenzile online au prioritate ! Va rugam sunati la telefon 0745 237 453, 0232 454 099 sau trimiteti email la adresa carfitshop@yahoo.com !

Reguli de confidențialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator vor fi prelucrate numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului www.carfit.ro. Site-ul www.carfit.ro este operat de societatea CARFIT SHOP SRL, cu sediul in Str Cucu, Nr 17, Iasi, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J22/1000/2011.
Prin completarea formularului de inregistrare de pe www.carfit.ro, utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite pe viitor de catre administratorii www.carfit.ro in urmatoarele scopuri:
  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea www.carfit.ro.
Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de www.carfit.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.
Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email carfitshop@yahoo.com.